Workshops

 

Energetisch Leiderschap

een dagdeel

 

Hoe neem je werkelijk innerlijk leiderschap over jezelf en je project?

Leiderschap gaat niet over het herhalen van het verleden, ook niet over het willen beheersen van wat komen gaat. Leiderschap gaat over het nu en over de acties, die voortvloeien uit jouw intenties en handelingen. Het gaat over autonomie, verbinding, vertrouwen en dicht bij jezelf blijven.

Leer jezelf kennen en ontmoeten in een ander perspectief, dat van de intuïtie en weet wanneer je wel en niet invloed kunt uitoefenen. Leer ook het ware leiderschap, waarbij je boven jezelf uitstijgt door balans, verbinding en synergie. Voor iedereen, alles kan op eigen niveau geïntegreerd worden in de dagelijkse praktijk.

Ontmoet je Intuïtie

een dag of dagdeel (vanaf één persoon)

 

Ons hoofd denkt de hele dag, ons lijf voelt de hele dag, onze emoties nemen al dan niet aandacht van ons en dan heb je ook nog zoiets als intuïtie. Iedereen heeft het, net zo goed als iedereen een lichaam heeft en gedachten. Intuïtie kan een enorme bron zijn van inspiratie, rust, heldere inzichten en krachtige ingevingen. Het kan voor jou, je team en de zaak waar je mee bezig bent enorm waardevol zijn om op het juiste moment de juiste keuze te maken. En ja, er is ook die andere kant. Want we zijn tenslotte wel op planeet aarde: intuïtieve gevoelens kunnen verwarring en weerstand oproepen. Want intuïtie 'controleer' je niet. Je kunt wel leren om erop te vertrouwen, puur door het te ervaren. Om er toegankelijk voor te worden. Daar is deze workshop voor bedoeld.

Voor manangement teams en andere leidinggevenden of zelfstandigen, die eens willen ervaren hoe het is om op een veilige manier in contact te komen met die intuïtie en te ervaren wat je ermee kunt doen.

 

Energetische Communicatie

een dagdeel

 

Leer te communiceren met je intuïtieve zintuigen (meer dan dan je denkt) en ontdek de energiekoorden tussen jezelf en de organisatie. Zie de organisatie als een Atomium, waarbij de bollen de mensen zijn en de verbindingen tussen die bollen het geheel in stand houden en vorm geven. Praktijkgerichte ervaringsoefeningen en direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk. Voor iedere organisatie geschikt.

 

Algemeen:

 

COURANT geeft trainingen, workshops of meditaties voor groepen in het hele land en op maat gemaakt.

Neem vrijblijvend contact op als je iets dergelijks wilt organiseren.