Midzomer: De Kracht van de Zwaan


De Kracht en Schoonheid van de Zwaan

De Kracht van de Zwaan

In deze tijd is het daglicht op zijn langst. We gaan dit moment vieren met een workshop, waarbij we ons verbinden met de Kracht van de Zwaan. De Zomerenergie vraagt om een doelgerichte aanpak: wat wil je de wereld inzetten, wat wil je van jezelf in de zon zetten. Hoe wil je jouw Zon laten schijnen deze zomer?

Alle bloemen staan volledig in bloei. Voor de oorspronkelijke bewoners van onze streken, zoals de Kelten en de Germanen, was dit een tijd van viering, de zomer was op z'n hoogtepunt en vanaf nu neemt de zon weer in kracht af. Voor ons is het het begin van de zomer en een mooi moment om stil te staan bij de vraag hoe we de bloei in onszelf volledig kunnen laten zien en ons weer voor te bereiden op het vormen van het zaad voor de komende tijd: waar wil jij je kracht instoppen?

Het Zwanenechtpaar met hun zestal kuikens, die langs mijn achtertuin zwemmen laten het vol trots en ik al hun schoonheid zien.

Aan de vooravond van de langste dag, 20 juni, gaan we dit toepassen in een avondworkshop met eerst een aantal rituelen, ook weer met mijn magische drum, om eerst eens lekker te zakken in de energie van de zomer en te onderzoeken met welke intentie jij deze zomer in wilt gaan. Daarna mag je geheel intuïtief je eigen Zomercollage maken met echte zwanenveren. Een collage, waar je de rest van de Zomer heel veel inspiratie uit zult kunnen putten.

Donderdag 20 juni 19.30 uur- 22.00 uur Locatie: Goosse van de Windstraat 51, 3062 XM Rotterdam Maximaal 6 deelnemers. Opgeven: door middel van Whattsapp aan 06-41198567 Of mail: jolanda_setz@hotmail.com Bijdrage: € 25,- inclusief alle materialen.

Met Zonnige groet,

Jolanda Marianne Setz

Zwaan met 6 jongen

#midzomer #zwaan #kracht #workshop

1 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Nieuwsbrief
Over mij

Jolanda Setz

Lees hier meer over mij, mijn achtergrond en mijn visie/aanpak.

  • Facebook App Icon
  • LinkedIn App Icon
Agenda

Iedere dinsdag en donderdag:

 

Individuele sessies of balansbehandelingen op afspraak:

 

06-41198567.

of: courant@jolandasetz.com

Workshops gaan weer van start na opheffing van de Corona maatregelen.

Blog

Wil je meer lezen over wat mij bezig houdt, waar ik mee bezig ben?

 

Lees mijn blog

Midzomer: De Kracht van de Zwaan

June 16, 2019

1/10
Please reload

Courant Coaching: voor een betere balans, meer verbinding en een succesvoller en vreugdevoller leven, zowel privé als op het werk.

Volg me op Facebook en LinkedIn

  • Facebook App Icon
  • LinkedIn App Icon