November - Javember


In deze schitterende herfsttijd heb ik weer een praktijkruimte ingericht in mijn huis. Om coachen en healen weer vanuit mijn eigen werkruimte aan te kunnen bieden. De ruimte voelt alweer helemaal goed aan. Ongeveer twee jaar geleden ben ik vertrokken uit mijn vorige huis, waar ik een fantastische werkkamer had en ik voel dat die energie nu ook weer hier terugkeert. Maar dan nog beter, nog meer in 'mijn' energie. Die is inmiddels ook weer veranderd omdat ik me ook weer verder heb ontwikkeld met de tijdgeest mee.

Stenen en kristallen uit allerlei hoeken van de wereld liggen op een plank gerangschikt, water uit de Witte bron en uit de Rode bron (Chalice Wells) vanuit Glastonbury bevindt zich in een klein kastje, de Condor, de Lama en de Slang uit Peru staan ernaast. Ze symboliseren voor mij de inwijdingen van de Nusta Karpai, die ik in juni mocht ontvangen in de Andes. Zo zijn er nog vele voorwerpen, kaarten en veren, die allemaal hun eigen energie meebrengen.

Ik heb alweer enkele 'proefreadingen' gedaan. De energie stroomde geweldig goed. En wat heerlijk om dit weer te mogen doen. Op 4 november open ik 'officieel'. Tot die tijd ben je van harte welkom voor een sessie, reading of healing. Bij de reading zit je tegenover me en kijk ik naar je energie op drie verschillende manieren. Bij een healing lig je gekleed op een heerlijke behandeltafel en hoef je alleen maar te ontvangen. Ik noem het een energetische balanssessie omdat je chakra's ook weer in balans gebracht worden.

Om ook in November met nieuwe energie door te gaan: zeg maar 'Ja' tegen November.

#novemberreadinghealingherfstenergie

28 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Nieuwsbrief
Over mij

Jolanda Setz

Lees hier meer over mij, mijn achtergrond en mijn visie/aanpak.

  • Facebook App Icon
  • LinkedIn App Icon
Agenda

Iedere dinsdag en donderdag:

 

Individuele sessies of balansbehandelingen op afspraak:

 

06-41198567.

of: courant@jolandasetz.com

Workshops gaan weer van start na opheffing van de Corona maatregelen.

Blog

Wil je meer lezen over wat mij bezig houdt, waar ik mee bezig ben?

 

Lees mijn blog

Midzomer: De Kracht van de Zwaan

June 16, 2019

1/10
Please reload

Courant Coaching: voor een betere balans, meer verbinding en een succesvoller en vreugdevoller leven, zowel privé als op het werk.

Volg me op Facebook en LinkedIn

  • Facebook App Icon
  • LinkedIn App Icon