De Kunstenares in Mij


Naast mijn werk als Coach en Trainer ben ik ook Kunstenares. Het schilderen en tekenen en schrijven heb ik ondergebracht bij een aparte website, die door Exto wordt beheerd. Exto is een organisatie, die ongeveer 6000 kunstenaars faciliteert met websites e.d. en ook aan kwaliteitsbewaking doet.

Via mijn website heb ik een permanente expositie van mijn werk, maar nu, als grote uitzondering, heb ik eenmalig een Pop-Up expositie georganiseerd op een bijzondere plek in Kralingen aan de Rozenburglaan 106, Rotterdam.

Zaterdag 7 mei 2016 van 12.00 - 18.00 uur.

Dit is een bijzondere plek, niet alleen omdat het daar zo mooi is en het een prachtig statig pand is uit 1930, maar vooral omdat ik in dat huis meer dan 23 jaar geleefd, geliefd, geschilderd, getrouwd, (bijna) gescheiden en gewoond heb. Mijn drie kinderen zijn daar geboren en ook vele van mijn schilderijen zijn daar tot stand gekomen. Mijn dichtbundel 'Schrikkelkind' heb ik daar geschreven en getekend.

Iedereen is van harte welkom om te komen kijken naar mijn werk. En natuurlijk ook daarna, maar dan op de website www.jolandasetz.com


8 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Nieuwsbrief
Over mij

Jolanda Setz

Lees hier meer over mij, mijn achtergrond en mijn visie/aanpak.

  • Facebook App Icon
  • LinkedIn App Icon
Agenda

Iedere dinsdag en donderdag:

 

Individuele sessies of balansbehandelingen op afspraak:

 

06-41198567.

of: courant@jolandasetz.com

Workshops gaan weer van start na opheffing van de Corona maatregelen.

Blog

Wil je meer lezen over wat mij bezig houdt, waar ik mee bezig ben?

 

Lees mijn blog

Midzomer: De Kracht van de Zwaan

June 16, 2019

1/10
Please reload

Courant Coaching: voor een betere balans, meer verbinding en een succesvoller en vreugdevoller leven, zowel privé als op het werk.

Volg me op Facebook en LinkedIn

  • Facebook App Icon
  • LinkedIn App Icon