Ben je toe aan een doorbraak?


IMG_2290.JPG

De functie van een Personal Coach, zoals ik, is om te begeleiden bij het maken van keuzes op je levenspad op het moment dat je daar niet meer in je eentje uitkomt. Geen oplossingen aandragen, zoals een adviseur dat doet of problemen aanpakken, zoals een therapeut dat doet. De taak van een coach is om puur als waarnemer, spiegel en klankbord te luisteren en te reageren vanuit de neutrale waarneming. Vandaag de dag is het inroepen van een personal coach een normale zaak geworden. Mensen ervaren dat een goede coach je begeleidt bij een stressvolle situatie of periode voordat zo'n situatie jou bepaalt in plaats van andersom. De kunst is om goed bij jezelf te blijven en vanuit je eigen essentie te beoordelen of je wat aan de situatie kunt doen en zo ja, wat.

Soms kun je toch in een crisis belanden.

Het grootste avontuur van het leven is bewust een crisis met de daarbij behorende pijnlijke gevoelens door te maken. Op het moment dat je hier in zit voel je vaak absoluut niet dat die 'instorting' een doorbraak kan betekenen. Het zal wel gebeuren, maar niemand kan je die waarborg geven. Ook een coach niet. Ook ik heb dit vaak op mijn levenspad mee moeten maken. Om met hulp van een coach of workshop de crisis om te buigen naar een doorbraak of een groeiproces, waar ik gelouterd uitkwam. Waarbij ik mijn vitaliteit en levenskracht weer hervond.

Ik heb zo langzamerhand ruim 14 jaar ervaring met het coachen van mensen om hun balans en kracht weer te hervinden. En ook mijn ontwikkeling gaat steeds verder.

Ik begeleid je graag bij de keuzes op je pad, (ook voordat zich een crisis aandient). Een vrijblijvend voorgesprek is altijd mogelijk. Want het allerbelangrijkste is dat het klikt tussen de coach en de coachee. Bel me gerust voor een afspraak.


7 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Nieuwsbrief
Over mij

Jolanda Setz

Lees hier meer over mij, mijn achtergrond en mijn visie/aanpak.

  • Facebook App Icon
  • LinkedIn App Icon
Agenda

Iedere dinsdag en donderdag:

 

Individuele sessies of balansbehandelingen op afspraak:

 

06-41198567.

of: courant@jolandasetz.com

Workshops gaan weer van start na opheffing van de Corona maatregelen.

Blog

Wil je meer lezen over wat mij bezig houdt, waar ik mee bezig ben?

 

Lees mijn blog

Midzomer: De Kracht van de Zwaan

June 16, 2019

1/10
Please reload

Courant Coaching: voor een betere balans, meer verbinding en een succesvoller en vreugdevoller leven, zowel privé als op het werk.

Volg me op Facebook en LinkedIn

  • Facebook App Icon
  • LinkedIn App Icon