Arthur Findley College, Stansted, UK


The Arthur Findlay College is wereldwijd bekend als een centrum voor spirituele ontwikkeling en het toepassen van spiritualiteit als medium of healer.

Ik heb het Arthur Findley College onlangs bezocht voor een Trance Healing week. Het was een enerverende tijd met interessante mensen en in een prachtige omgeving. Heel veel mooie oude bomen, dus een waar paradijs voor mij. Ik heb heel goed ervaren wat het is om een zogenaamd 'passief medium' te zijn. Om de 'spirits' het werk te laten doen, de helende energie te laten stromen en mijzelf puur als middel, als medium dus, te laten gebruiken door de spirits om een ander te helen. Het is niet van mij, maar door mij, die helende kracht. Op zich kende ik dit fenomeen al goed van Reiki, waar ik al tien jaar mee werk, maar dit was weer anders en een zeer goede aanvulling voor wat ik al doe binnen mijn praktijk.

Wil je een Trance healing ervaren? Laat me weten en we maken een afspraak. Voor een milde vergoeding voorlopig, want voor mij is het ook nog een leerproces...


1 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Nieuwsbrief
Over mij

Jolanda Setz

Lees hier meer over mij, mijn achtergrond en mijn visie/aanpak.

  • Facebook App Icon
  • LinkedIn App Icon
Agenda

Iedere dinsdag en donderdag:

 

Individuele sessies of balansbehandelingen op afspraak:

 

06-41198567.

of: courant@jolandasetz.com

Workshops gaan weer van start na opheffing van de Corona maatregelen.

Blog

Wil je meer lezen over wat mij bezig houdt, waar ik mee bezig ben?

 

Lees mijn blog

Midzomer: De Kracht van de Zwaan

June 16, 2019

1/10
Please reload

Courant Coaching: voor een betere balans, meer verbinding en een succesvoller en vreugdevoller leven, zowel privé als op het werk.

Volg me op Facebook en LinkedIn

  • Facebook App Icon
  • LinkedIn App Icon