Een Nieuw Jaar, een nieuw begin?


2014: wat zullen we ervan maken met z'n allen?

Qua maanstand begon het nieuwe jaar heel toepasselijk met een nieuwe maan op 1 januari. Energetisch gezien een interessante maanstand, een nieuw begin van een maancyclus. 2013 was voor veel mensen, zeker in deze branche van (energetische) persoonlijke groei en ontwikkeling een typisch transformatiejaar geweest. Na 2012, het kantelingsjaar, een ruimer bewustzijn voor iedereen. Ik heb het in ieder geval heel sterk aan den lijve, geeste, ratio en intuïtie gevoeld en ervaren.

In 2014 hoop ik dat vooral de rust, de sereniteit, weer terugkeert en dat ik mijn ontwikkelde talenten nog meer kan gaan inzetten ten behoeve van het geheel, waar ik zelf uiteraard deel van uitmaak. Dat betekent dus ook succes voor de werkzaamheden van dit bedrijf Courant. Om mensen te begeleiden om dichter bij zichzelf te komen en in de levensstroom te blijven, wat er ook op je pad komt.

Bij een mooi nieuwjaarsgesprek met een vriend kwam ik op een oud Zen 'gebed', dat ik hier graag wil delen. Het heet een 'gebed voor sereniteit' en kan voor iedereen altijd toegepast worden om juist die innerlijke rust telkens weer opnieuw te vinden:

"Geef mij de zielerust om dingen te accepteren die ik niet kan veranderen, de moed om aan te pakken wat ik wel kan veranderen en de wijsheid om het verschil te weten".

En met deze woorden in herinnering wil ik iedereen een heel mooi en sereen 2014 toewensen!


0 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Nieuwsbrief
Over mij

Jolanda Setz

Lees hier meer over mij, mijn achtergrond en mijn visie/aanpak.

  • Facebook App Icon
  • LinkedIn App Icon
Agenda

Iedere dinsdag en donderdag:

 

Individuele sessies of balansbehandelingen op afspraak:

 

06-41198567.

of: courant@jolandasetz.com

Workshops gaan weer van start na opheffing van de Corona maatregelen.

Blog

Wil je meer lezen over wat mij bezig houdt, waar ik mee bezig ben?

 

Lees mijn blog

Midzomer: De Kracht van de Zwaan

June 16, 2019

1/10
Please reload

Courant Coaching: voor een betere balans, meer verbinding en een succesvoller en vreugdevoller leven, zowel privé als op het werk.

Volg me op Facebook en LinkedIn

  • Facebook App Icon
  • LinkedIn App Icon