Kent liefde grenzen?


Hoe ver gaat jouw liefde?

Liefde is universeel en zonder oordeel. Alles is goed zoals het is. Liefde, een beter woord zou zijn: levensstroom. De courante stroom van het leven. Grenzeloos. Maar als het om jou persoonlijk gaat, zijn er wel degelijk grenzen. Wat past op jouw pad en wat valt daarbuiten? Als je trouw blijft aan je pad, betekent dat niet dat je een ander afkeurt wanneer je grenzen stelt. Als je in liefde grenzen kunt stellen, blijf je trouw aan jezelf en geef je de duidelijkheid die nodig is voor beiden. Je geeft daarmee ook de ander een spiegelbeeld om zijn of haar grenzen te stellen.

Mayawijsheid

En als je het gevoel hebt dat je toch over je grenzen heen bent gegaan? Of dat je niet weet hoe je grenzen moet stellen of het gevoel hebt dat iedereen over jouw grenzen heen gaat? Op een gegeven moment kan zich dat uiten in psychische of fysieke klachten. Of een gevoel van 'niet helemaal lekker in je flow zitten'.

Kom dan eens voor een energetische coaching sessie en ik kan voor je waarnemen wie en wat je energie belemmert en ik kan je technieken leren om op een vriendelijke en energetische manier je grenzen aan te geven.

Het mooiste kado voor jezelf en iedereen om je heen!

#personalcoaching

5 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
Nieuwsbrief
Over mij

Jolanda Setz

Lees hier meer over mij, mijn achtergrond en mijn visie/aanpak.

  • Facebook App Icon
  • LinkedIn App Icon
Agenda

Iedere dinsdag en donderdag:

 

Individuele sessies of balansbehandelingen op afspraak:

 

06-41198567.

of: courant@jolandasetz.com

Workshops gaan weer van start na opheffing van de Corona maatregelen.

Blog

Wil je meer lezen over wat mij bezig houdt, waar ik mee bezig ben?

 

Lees mijn blog

Midzomer: De Kracht van de Zwaan

June 16, 2019

1/10
Please reload

Courant Coaching: voor een betere balans, meer verbinding en een succesvoller en vreugdevoller leven, zowel privé als op het werk.

Volg me op Facebook en LinkedIn

  • Facebook App Icon
  • LinkedIn App Icon