Jolanda Setz

 

COURANT Coaching & Trainingen is opgericht door Jolanda M. Setz.

 

"Ik ben me, na een economie studie en vijftien jaar ervaring in zakelijke dienstverlening, vanaf 2001 gaan richten op persoonlijke groei en ontwikkeling, waarbij intuïtie een centrale positie inneemt. Dat bleek veel meer bij me te passen en het voelt nog steeds als thuisgekomen zijn in een wereld, die altijd al de mijne was. Om mijn intuïtieve eigenschappen verder te ontwikkelen en praktisch in te kunnen zetten heb ik onder meer een Reiki opleiding afgerond en ben ik gediplomeerd Energetisch Coach. Permanente educatie is een doorlopend proces, zo ben ik twee keer naar een cursusweek geweest bij het Arthur Findlay College in Stansted, UK (Trance Healing  en Advanced Mediumship).

 

Ik werk vanaf 2001 vanuit mijn eigen praktijk en geef persoonlijke coaching, consultancy, workshops en opleidingen aan zowel individu als organisatie. Dat doe ik met zowel mijn ratio als mijn intuïtie. En vooral met de verbinding tussen die twee. Anderen coachen en stimuleren om ook contact te maken met hun intuïtie en daarmee een completer, heler mens te zijn, is daarbij een focuspunt.

 

Daarnaast neem ik als workshopgever deel aan diverse festivals en evenementen  zoals het Eigentijdsfestival, het Lorelei festival, het HierosGamos festival, het Sjamanistisch Festival en de open dagen bij Centum Djoj.

 

Een harmonische verbinding tussen rationaliteit en intuïtie is in mijn optiek een uitstekend middel om tot je essentie te komen en (levens)doelen te behalen. Dat geldt ook voor organisaties, die vanuit bezieling willen werken. Die begeleid ik daarom ook graag.

Ik ben een aantal jaren nauw betrokken geweest bij het opzetten van een centrum voor persoonlijke groei en ontwikkeling in samenwerking met begeleiding voor mensen met kanker.

Door mijn grote netwerk en mijn plezier in samenwerken en co-creatie ontplooi ik graag nieuwe initiatieven en ga ik graag nieuwe projecten aan."

 

Voor meer informatie kan ook het linkedin profiel van Jolanda Setz bekeken worden.

 

Ik ben lid van Stichting Netwerk-nabij-de-dood-ervaringen en hiernaast staat een deel van het interview in hun blad 'Terugkeer naar Levenslicht'. Voor het gehele artikel zie mijn blog.

Als lid van het Spiritueel Ondernemers Netwerk ben ik zowel workshopgever als deelnemer aan de netwerkbijeenkomsten.

 

Naast Coach en Trainer ben ik ook kunstenares. Zie mijn website: jolandasetz@com

 

JolandaSetz-9636-3.jpg