2020 Workshops

De geplande workshops hebben geen doorgang gevonden vanwege de Corona maatregelen. Onderstaande workshops geven een beeld van wat ik aanbied en waar ik mee door zal gaan zodra dat weer mogelijk is.

Lente 2020  

 

zondag 24 mei 2020 van 13.00 - 17.00 uur

Het teken van de Libel

 

Tijdens deze middagworkshop aan het einde van de lente gaan we eerst genieten van een zomerse salade met ingrediënten uit de nabije natuur en het allerlekkerste brood. Bij droog weer in mijn heerlijke tuin.

 

De lente is in zijn volle rijpheid aanwezig, vele geurende bloemen bloeien en zelfs de grassen staan in bloei. En in mei leggen alle vogels een ei! We kunnen genieten van de lange lichte dagen.

Wat is deze lente jouw 'ei' geweest? wat heb jij uitgebroed en wil je deze zomer verder tot ontwikkeling laten komen?  

 

We gaan dit onderzoeken in deze lente middagworkshop, waarbij we, geholpen door de energie van de eerste glimp van de nieuwe maan, een kijkje achter onze schermen gaan nemen met een diepgaande meditatie en trancereis begeleid door mijn magische drum. 

 

Daarna kan je deze ervaring intuïtief uitwerken met behulp van de Libel. In het engels wordt deze 'Dragonfly' genoemd: de draak, die in het klein op aarde rondvliegt met haar ongelooflijk sterke en fijne vleugels en haar schitterend gekleurde lijf: de boodschapper tussen het intuïtieve en het rationele. Die verbinding heb jij nu gezien en je gaat jouw persoonlijke ervaring met de Libel uitwerken.  wie weet heb je een teken gekregen, waarmee je vol inspiratie de zomer in zult gaan!

ZOMER 2020

 

zaterdag 20 juni 2020 van 18.00 uur-22.00 uur

De Kracht van de Zwaan

 

In deze tijd is het daglicht op zijn langst. We gaan dit moment vieren met een workshop, waarbij we ons verbinden met de Kracht van de Zwaan.

We beginnen de avond met een heerlijke zomersalade en broodjes, als het kan lekker buiten natuurlijk.

 

De Zomerenergie vraagt om een meer doelgerichte aanpak: wat wil je de wereld inzetten, wat wil je van jezelf volop in de zon zetten. Hoe wil je jouw Zon laten schijnen deze zomer?

Het Zwanenechtpaar met hun kuikens, die regelmatig langs het water in mijn achtertuin zwemmen laten het vol trots en ik al hun schoonheid zien.

 

Nu gaan we dit toepassen in een avondworkshop met eerst een aantal rituelen, ook weer met mijn magische drum, om eerst eens lekker te zakken in de energie van de zomer en te onderzoeken met welke intentie jij deze zomer in wilt gaan.  

Daarna mag je geheel intuïtief je eigen Zomercollage maken met echte zwanenveren. Een collage, waar je de rest van de Zomer heel veel inspiratie uit zult kunnen putten.

 

Teken van de Libel - zondag 24 mei 13.00 -17.00 uur

Kracht van de Zwaan - zaterdag 20 juni 18.00 uur- 22.00 uur

 

Locatie: Goosse van de Windstraat 51, 3062 XM Rotterdam

Opgeven: door middel van Whattsapp aan 06-41198567

Of mail: jolanda_setz@hotmail.com

 

Bijdrage: € 60,- voor beide workshops inclusief zomersalade en broodjes, thee en koffie en alle materialen.

Losse workshop € 35,- (indien nog plaats)

 

IMG_2751.JPG