" Door deze opleiding ben ik een vrijer mens geworden"
(HR manager, 54 )

 

“Deze opleiding heeft me heel erg geholpen om voor mezelf te kiezen en mijn hart te volgen. Prachtige opleiding en een groot cadeau voor jezelf! Iedereen toe te wensen.” (vrouw, 45)

 

“Opleiding Energetisch Coach: een kado dat ik mezelf beloofd had en het is mooier geworden dan mijn verwachting. Mede door de intuïtieve begeleiding en het intuïtieve karakter van de 'lesstof'. Het aanbieden van deze 'lesstof' komt in het hart binnen. En in het hart is waar deze zaken beklijven. Ik ben nu energetisch coach met heel mijn hart. Jolanda: bedankt!” (man, 50)

 

"Je moet het gewoon doen en zelf ervaren, voor mij was het een totale levenservaring, waar ik zielsgelukkig mee ben." (vrouw, 40)

 

“Ik ben aan deze opleiding begonnen om beter/subtieler te leren voelen/waarnemen. Hoeveel beter ik nu kan voelen en subtieler ik kan waarnemen heeft me enorm verbaasd en verrijkt. De tijd voor integratie tussen de blokken door vond ik fijn en ook nodig. Een disclaimer is wel op z'n plaats: 'kan verstrekkende gevolgen hebben op alle aspecten van je leven' Dankjewel!” (vrouw, 31)

 

 

Ervaringen

 

Evaluatie van de cursisten na de Opleiding Energetisch Coach

 

“Mooie opleiding, die voor nieuwe inzichten zorgt. Ik zag in eerste instantie wat tegen het blok van drie dagen op, maar dit bleek juist enorm goed te werken. Inzoomen op wat de groep nodig heeft en tegelijkertijd als individu te worden gezien is een prachtige insteek.” (vrouw, 49)

 

“Ik ben enorm blij en dankbaar dat ik deze opleiding heb mogen meemaken. Het heeft mij enorm geholpen bij mijn transformatie en ik ben nu dan ook heel blij dat ik aan een ander hoofdstuk van mijn leven kan beginnen. Zonder deze opleiding zou ik daar nu nog niet aan toe zijn geweest.“ (man, 43)

 

“Er is veel gebeurd met me in de twee blokken Energetisch Coach en de tussenliggende periode. Met Jolanda als liefdevolle begeleidster van het transformatieproces van waarnemer naar coach. Met kennis van ons levenspad zetten wij nu allemaal de volgende stap. Dank je wel! Hiervoor en voor de welkome sfeer, die je hebt gecreërd.” (vrouw, 50)

 

“Vol vertrouwen en vreugde betreed ik mijn nieuwe pad en neem alles mee wat ik hier heb mogen leren en ervaren. Bij deze bedank ik de cursusleidster en mijn mede-cursisten uit het diepst van mijn hart!” (man, 44)

 

"Toen ik aan de opleiding tot Energetisch coach begon, wist ik niet wat ik kon verwachten. Ik heb mij eraan overgegeven.
Deze opleiding heeft mij weer een stap dichter bij mijzelf gebracht en mij in staat gesteld een vrijer mens te worden.
Ik heb scherper gekregen wat ik ervaar en hoe te reageren in relatie tot anderen en dingen die gebeuren." (vrouw, 53)

 

Evaluatie van cursisten na Energetisch Waarnemer

 

“Deze intensieve opleiding geeft voeding om de weg te bewandelen die ik nodig heb in dit aardse leven. De opleiding gaf mij veel wijsheid en inzicht. Op een liefdevolle manier heb ik geleerd om naar mezelf te kijken en dat in samenwerking met anderen in een vertrouwde en veilige sfeer. (vrouw, 44)

 

“Ik heb veel geleerd en veel gezien. Wat mij betreft is de opzet goed zoals het is. Blijf vooral de intuïtieve opbouw volgen. Jolanda: bedankt voor alle inzichten! Dit geldt voor alle deelnemers, fantastisch hoe je leert van elkaar in een toch vooral individueel groeiproces. Ik voel heel veel dankbaarheid.” (man, 49)

 

'Het plaatje van een stukje boomschors komt bij mij langs drijven. Je hebt als het ware mij tijdens deze opleiding stukjes laten zien/voelen/ervaren, zonder erbij te zeggen “dit is nou een boom”. Ik vind dit een hele fijne manier van nieuwe dingen te mogen ervaren en tegelijkertijd te leren vertrouwen op 'voelweten'. En nu mag het allemaal indalen.” (vrouw, 30)

 

“Je hebt ons tijdens de opleiding krachtig ieder zijn eigen weg laten volgen en voelen. En ik heb heel duidelijk het gevoel gekregen dat dit ook OK is, mijn intuïtie helemaal vertrouwen. Terwijl ik in het begin wat onduidelijkheden voelde en dacht: 'waar gaat dit heen, wat leer ik?'. Loslaten van die gedachten is en was het sleutelwoord voor mij. Heel erg bedankt voor de mooie inzichten en bevestiging.” (vrouw, 49)

 

“Ik vond het een geweldige ervaring en ben daarom ook heel blij en dankbaar dat ik hier deel van mocht uitmaken! Ik wil je daarom ook met heel mijn hart bedanken voor alle inspirerende dagen. Ik voel echt dat ik in deze relatief korte tijd flink gegroeid ben en ook weet hoe ik nog verder kan groeien. Nogmaals enorm bedankt! “ (man, 43)

 

“In het begin was het even wennen. Het voelde al snel goed. Er was veel afwisseling. Zachte stem van de opleider. Op de persoon afgestemd en altijd raak. Mijn verwachtingen zijn uitgekomen. Ik ben snel in een volgende fase gekomen. Heel veel dank “ (vrouw, 31)

 

"Mijn dank en complimenten voor de opzet van deze waardevolle opleiding. Voor velen een aanrader om ook eens een kijkje te nemen in de spirituele wereld die Jolanda, onze coach, zo mooi en liefdevol heeft neergezet. Heel veel liefs en alle goeds.” (vrouw, 44)