Winter 2019/2020 Workshops

Deze winter staan er een tweetal bijzondere workshops op het programma, die je zowel los als in combinatie kunt bijwonen. De workshops staan in het kader van Oud en Nieuw. Rond de eerste nieuwe maan na midwinter, op zaterdag 28 december is de eerste , een winterwandeling, met als thema OUD en dan in 2020, op zondag 26 januari, rond de tweede nieuwe maan een creatieve winterworkshop met als thema NIEUW.  

 

zaterdag 28 december 2019 15.00-18.00 uur:

  

OUD

 

De langste nacht is geweest, we keren weer terug naar dagen met meer licht. Tijd om eens te onderzoeken wat je wilt achterlaten in 2019 en mee wilt nemen naar 2020.

Graag nodig ik je uit voor een zintuigenwandeling door het Kralingse bos met soep en broodjes na afloop. 

Door middel van een zintuigenwandeling door het Kralingse Bos gaan we anders waarnemen en diep in onze eigen wijsheid afdalen. We laten al onze gedachten en gevoelens voor wat ze zijn en stellen ons open voor de verwondering van het bos om diepe rust en ontspanning te vinden in deze drukke tijd.

Het licht is gekeerd: de dagen worden langer en we willen het jaar afsluiten. Daarna zul je merken dat je als vanzelf antwoorden kunt vinden op onderwerpen als: wat heeft me veel gebracht in 2019 en waar ben ik dankbaar voor, maar ook: wat mag ik loslaten en afronden en achterlaten.

Wellicht zijn er zaken, die je graag mee wilt nemen naar het nieuwe jaar om meer aandacht te geven. Ook daar mag je je licht over laten schijnen.
We eindigen met soep en broodjes en een lekker warm drankje.

vergoeding voor de zintuigenwandeling inclusief eten en drinken:
€ 25,-

zondag 26 januari 2020 van 13.00-17.00 uur:

NIEUW

 

Vlak na de eerste nieuwe maan in 2020 en de eerste dag van het Chinese jaar van de Rat kun je deelnemer aan deze bijzondere workshop 'Nieuw', het logische vervolg op 'Oud'. 

 

We beginnen deze middag met soep en broodjes en als het weer het toelaat een vuurtje in de tuin om in een ontspannen sfeer elkaar te ontmoeten.

Daarna gaan we heerlijk diep in onszelf ontdekken wat er nog niet helemaal afgerond is in het oude jaar, door middel van de bekende geleide meditatie met magische drum en verbinding maken met de zon en aardekern.

 

Staat er nog iets 'open' in jouw wezen en kun je dat nu afronden? Welke ruimte geeft dat om een nieuw 'schoon' begin te maken vanaf nu? en welke symboliek kom je tegen in welke kleuren en vormen? Je zult verbaasd zijn door de helderheid en beelden van wat je gaat ontdekken en daarna kun je het vorm geven in een verrassend werkstuk, waar je met nieuwe energie het  jaar 2020 in zal gaan.  

OUD - zaterdag 28 december 2019 15.00-18.00 uur

NIEUW - zondag 26 januari 2020 13.00- 17.00 uur

Locatie: Goosse van de Windstraat 51, 3062 XM Rotterdam

Opgeven: door middel van Whattsapp aan 06-41198567

Of mail: jolanda_setz@hotmail.com

 

Bijdrage: € 35,-

+-+-+-+-+-+-+-

ZOMER 2020 workshops

 

zondag 24 mei 2020 van 13.00 - 17.00 uur

Het teken van de Libel

 

Tijdens deze middagworkshop aan het einde van de lente gaan we eerst genieten van een zomerse salade met ingrediënten uit de nabije natuur en het allerlekkerste brood. Bij droog weer in mijn heerlijke tuin.

 

De lente is in zijn volle rijpheid aanwezig, vele geurende bloemen bloeien en zelfs de grassen staan in bloei. En in mei leggen alle vogels een ei! We kunnen genieten van de lange lichte dagen.

Wat is deze lente jouw 'ei' geweest? wat heb jij uitgebroed en wil je deze zomer verder tot ontwikkeling laten komen?  

 

We gaan dit onderzoeken in deze lente middagworkshop, waarbij we, geholpen door de energie van de eerste glimp van de nieuwe maan, een kijkje achter onze schermen gaan nemen met een diepgaande meditatie en trancereis begeleid door mijn magische drum. 

 

Daarna kan je deze ervaring intuïtief uitwerken met behulp van de Libel. In het engels wordt deze 'Dragonfly' genoemd: de draak, die in het klein op aarde rondvliegt met haar ongelooflijk sterke en fijne vleugels en haar schitterend gekleurde lijf: de boodschapper tussen het intuïtieve en het rationele. Die verbinding heb jij nu gezien en je gaat jouw persoonlijke ervaring met de Libel uitwerken.  wie weet heb je een teken gekregen, waarmee je vol inspiratie de zomer in zult gaan!

 

zaterdag 20 juni 2020 van 18.00 uur-22.00 uur

De Kracht van de Zwaan

 

In deze tijd is het daglicht op zijn langst. We gaan dit moment vieren met een workshop, waarbij we ons verbinden met de Kracht van de Zwaan.

We beginnen de avond met een heerlijke zomersalade en broodjes, als het kan lekker buiten natuurlijk.

 

De Zomerenergie vraagt om een meer doelgerichte aanpak: wat wil je de wereld inzetten, wat wil je van jezelf volop in de zon zetten. Hoe wil je jouw Zon laten schijnen deze zomer?

Het Zwanenechtpaar met hun kuikens, die regelmatig langs het water in mijn achtertuin zwemmen laten het vol trots en ik al hun schoonheid zien.

 

Nu gaan we dit toepassen in een avondworkshop met eerst een aantal rituelen, ook weer met mijn magische drum, om eerst eens lekker te zakken in de energie van de zomer en te onderzoeken met welke intentie jij deze zomer in wilt gaan.  

Daarna mag je geheel intuïtief je eigen Zomercollage maken met echte zwanenveren. Een collage, waar je de rest van de Zomer heel veel inspiratie uit zult kunnen putten.

 

Teken van de Libel - zondag 24 mei 13.00 -17.00 uur

Kracht van de Zwaan - zaterdag 20 juni 18.00 uur- 22.00 uur

 

Locatie: Goosse van de Windstraat 51, 3062 XM Rotterdam

Opgeven: door middel van Whattsapp aan 06-41198567

Of mail: jolanda_setz@hotmail.com

 

Bijdrage: € 90,- voor beide workshops inclusief zomersalade en broodjes, thee en koffie en alle materialen.

Losse workshop € 50,- (indien nog plaats)

 

 

 

Nieuwsbrief
Over mij

Jolanda Setz

Lees hier meer over mij, mijn achtergrond en mijn visie/aanpak.

  • Facebook App Icon
  • LinkedIn App Icon
Agenda

Doorlopend:

Individuele sessies of balansbehandelingen op afspraak 06-41198567.

Januari 2020

zondag 26 januari 2020

Workshop NIEUW

Maart 2020

zondag 1 maart

Zintuigenwandeling Schiermonnikoog

zaterdag 21 maart

Sjamanistisch Festival

MEI 2020

zondag 24 mei 2020

Workshop

Teken van de Libel

Juni 2020

zaterdag 20 juni 2020

Workshop

de Kracht van de Zwaan

Blog

Wil je meer lezen over wat mij bezig houdt, waar ik mee bezig ben?

 

Lees mijn blog

Midzomer: De Kracht van de Zwaan

June 16, 2019

1/10
Please reload

Courant Coaching: voor een betere balans, meer verbinding en een succesvoller en vreugdevoller leven, zowel privé als op het werk.

Volg me op Facebook en LinkedIn

  • Facebook App Icon
  • LinkedIn App Icon